Tiramisu met prosecco en aardbei
Char siu
Char siu is geroosterd varkensvlees met een licht zoete smaak. Dit vlees is erg lekker als vulling in pita broodjes, bapao broodjes of wraps!
Spinazietaart
Carrot cupcake
Deze carrot cupcake moet je eens geprobeerd hebben én ze zien er ook nog eens super feestelijk uit!
Bapao broodjes
Bapao broodjes! Ik koos er voor om de bapoa broodjes nog niet te vullen, op deze manier kan iedereen aan tafel het broodje naar eigen smaak vullen. Als vulling maakte ik char siu vlees (zoet varkensvlees) en piri piri pulled chicken.
Hoisinsaus
Hieronder vind het het recept van culy voor een zelfgemaakte hoisinsaus. Na het proeven van deze saus koop je nooit meer de kant-en-klare hosinsaus uit de supermarkt!
Dumplings of Gyoza
Dit weekend maakte ik zelf dumplings. Je bent er eventjes mee bezig maar dan heb je ook wat! Ik serveerde deze dumplings met een eigen gemaakte hoisin saus en een soort chilisaus, deze recepten plaats ik binnenkort.
Hieronder vind je het recept voor het maken van de dumplings. Dit recept kan je toevoegen aan jouw receptenboek door het te printen op A5 formaat, dit kan met iedere printer!
Tiroler grösel
Tiroler grösel, een typisch Oostenrijks recept!
Dit recept kan je uitprinten op A5 formaat en opnemen in je recepten verzamelboek.
Nasi goreng
Nasi is één van mijn favoriete gerechten omdat je er gemakkelijk mee kan variëren! Deze keer maakte ik nasi goreng. Ik serveerde deze nasi met een scherp eitje. Het recept vind je hieronder!
Dit recept kan je uitprinten op A5 formaat en opnemen in je recepten verzamelboek.