Over mij

Ik ben Sandra van de Beld, woonachtig in Hoogeveen. Ik hou van lekker eten en reizen! Deze twee passies combineer ik ook regelmatig. Wanneer ik op reis ben probeer ik altijd een kookcursus te doen. Op die manier leer ik de lokale keuken kennen en kan ik de gerechten thuis nog eens maken. De Aziatische keuken is tot nu toe mijn favoriet. Je vindt op deze website dan ook veel oosterse gerechten al dan niet vanuit een kookcursus.  

Hoe is eetsmaakvol.nl ontstaan?

Door mijn passie voor koken heb ik een enorme verzameling recepten. Veel van de recepten heb ik op mijn laptop staan, sommige recepten heb ik naar mijzelf gemaild en andere recepten heb ik uit een magazine geknipt. Daarnaast maak ik nog gebruik van een aantal apps op mijn telefoon waar ik recepten als “favoriet” heb gemarkeerd. Kortom een hele verscheidenheid aan bronnen. Hierdoor was ik regelmatig recepten kwijt. Ik ging op zoek naar een manier waarop deze recepten op één plek kon bewaren. Ik kocht daarom een traditioneel recepten verzamelboek en begon met het overschrijven van mijn favoriete recepten. Dit werd al gauw gekrabbel dat nauwelijks te lezen was. Na enige tijd had ik 10 recepten netjes op papier. Het boekje kreeg een plekje op mijn keuken in een boekenstandaard. Deze recepten werden snel vies en waren gedeeltelijk niet meer te lezen. Ik ging op zoek naar een andere oplossing en bedacht mijn receptenboek. Dit is een map waar je jouw recepten makkelijk kunt bewaren en structureren zonder dat de recepten vies worden tijdens het koken.

Na het succes van het recepten verzamelboek ben ik meer oplossingen gaan bedenken voor problemen die ik ervaar tijdens het koken, eten of borrelen. Zo is ook de borrelplank met bijhorende schaaltjes bedacht. Tijdens het borrelen gebruikte ik veel verschillende schaaltjes die ik los op de borrelplank plaatste. Naast dat dit geen mooi geheel werd vond ik het ook altijd een uitdaging om de volle borrelplank inclusief schaaltjes van de keuken naar de tafel te tillen. Om dit probleem op te lossen bedacht ik een borrelplank met inkepingen voor de bijhorende bakjes. Op deze manier glijden de bakjes niet over de borrelplank. Daarnaast zijn de bakjes allemaal in dezelfde stijl waardoor je een mooi geheel krijgt!

Ik bedenk en ontwerp de producten zelf daarom is Eetsmaakvol.nl de manier waarop ik mijn creativiteit kwijt! Wil je ook een uniek product, neem dan een kijkje op de webshop.